Képzés részletes bemutatása


Képzés részletes bemutatása
Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Bár 18 éve vagyok a szakmában és több különböző tanfolyamot is elvégeztem, de ez a topp 1. helyre került. Mind szakmailag, mind emberileg sokat adott. Soha nem tudtam elképzelni, hogy valaha lesz egy olyan képzés, ahol a saját magam által húzott gátakat képes vagyok önmagam túllépni, de átléptem! Fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert, és a hétköznapi életben hasznos mozgásmintákkal ismerkedhettek meg, amik az egész testet kezeli egy egységként. Megtanít a küzdelemre, a kitartásra, legyőzni saját magad korlátait. A funkcionális eszközök tárháza és ezek használata betekintés adnak a személyi edzés területére, a gyakorlatok az edzésekbe könnyedén beépíthetők, ezzel változatosabbá teszik, élvezhetőbbé és motiváltabbá teszik az edzésszituációt. Az erőléti edzések felépítésében és funkciójában áttörést ad, kiegészítve az általános erőfejlesztést.
Ez a képzés a Spartan képzések között a leghíresebb. 2014. nyarán a Francia Idegenlégió- Corsica-i bázisán lett bemutatva. A nagy sikerre tekintettel jelenleg is alkalmazzák a kiképzéseik kiegészítő edzéseként. A Spartan Fighter képzés tudásanyaga tökéletes kiegészítő és felkészítő edzéstípus a Crossfitt és Crossfitt alapú edzésekhez, a terepfutások, akadályfutások (Spartan Race, Brutál futás) szerelmeseinek, a küzdősportot oktató, vagy végző sportolóknak és azoknak, akik az igazi funkcionális edzéseket szeretik és ezt egy magasabb szinten szeretnék alkalmazni.


Spartan fighter® course kiajánló
Időpont 2017. október 21-22.

Személyes véleményem:

Az egyik legkomolyabb hangvételű képzés, amin valaha részt vettem. Bár 14 éve vagyok a szakmában és több különböző tanfolyamot is elvégeztem, de ez a topp 1. helyre került. Mind szakmailag, mind emberileg sokat adott. Soha nem tudtam elképzelni, hogy valaha lesz egy olyan képzés, ahol a saját magam által húzott gátakat képes vagyok önmagam túllépni, de átléptem! Fizikailag és mentálisan is próbára teszi az embert, és a hétköznapi életben hasznos mozgásmintákkal ismerkedhettek meg, amik az egész testet kezeli egy egységként. Megtanít a küzdelemre, a kitartásra, legyőzni saját magad korlátait.
A funkcionális eszközök tárháza és ezek használata betekintés adnak a személyi edzés területére, a gyakorlatok az edzésekbe könnyedén beépíthetők, ezzel változatosabbá teszik, élvezhetőbbé és motiváltabbá teszik az edzésszituációt. Az erőléti edzések felépítésében és funkciójában áttörést ad, kiegészítve az általános erőfejlesztést.

Számos elemet én nem csak a személyi edzés, hanem a kis és nagyobb csoportos óráimba is beleépítettem, illetve megoldásokat találtam benne a rehabilitáció vonalán is. A különleges, nem mindennapi eszközök új kihívással és lehetőségekkel kecsegtetnek!
Nekem a legkedvesebb és legértékesebb tréninget adta. Mindenképp ajánlom a figyelmedbe!

Puszi : Gabi
Képzést tartja: Bánkuti Gabriella- Csürke Csaba

Kinek ajánlom:

Azoknak a jövendőbeli vagy már régóta a szakmában dolgozó edzőknek, akik nem félnek, megújulni, fontos nekik, hogy újat, érdekeset, különlegeset, használhatót tanuljanak.
Ha a legjobb edzők között akarsz lenni, akkor keményebben és okosabban kell edzened a többieknél, tudnod kell, hogy melyik gyakorlatot, vagy gyakorlatsort mikor és miért alkalmazol, és ha ezt tudod, a vendégeidnek is ezt át tudod adni, ezzel hiteles leszel!
Megtanulod, pontosan mit jelent az erő, a teljesítmény és a mobilitás és azt, mit mikor kell használni, vagy hogyan lehet együtt használni a legtökéletesebben!

Meg tanulod használni az új technikákat a személyi edzés, a kis és nagy csoportos edzés illetve a rehabilitáció területén is!

A képzés, a mentális fejlesztéssel is több az eddigieknél. A 2 nap alatt többször fogsz olyan helyzetbe kerülni, ahol érezni fogod azt, hogy nem tudod a határaidat átlépni. Én megmutatom Neked, hogy hol vannak azok a pontok, amin át kell lendülnöd, megtanulod, hogy képes vagy az agyad által irányítani a testedet, olyan messze fogsz kerülni az eddig felállított gátjaidtól, amit eddig sosem gondoltál volna. Ezzel lelkileg, testileg, mentálisan erősebb és határozottabb leszel.

„Never give up” a mottónk, azaz sose add fel!- Te is meg tudod csinálni!

A képzés alapja a következő témákban:

- Kettlebell azaz girja gyakorlatok, girjával való (csak) alap gyakorlatok-erő és dinamika fejlesztés
-Saját testsúlyos gyakorlatok- testmobilizáció- a test szimmetriatengelyeinek kialakítása, korrekció
-Saját testsúlyos gyakorlatok és páros gyakorlatok (ellenállás társ segítségével)
-rope-köteles gyakorlatok, intenzitás fokozás, erőfejlesztés
-powerband és miniband-gumiszalagos gyakorlatok- korrekció, gyorsaságfejlesztés
-medicin labdás gyakorlatok
-ütő és gumiabroncs gyakorlatok
-létra, mozgáskoordináció és dinamika fejlesztés
-Mentális képzés- mentális fejlesztés-, azaz lépd át a saját árnyékodat
-Sérülések megelőzése és progresszív fejlődés elérése
-Sport-specifikus igények felismerése
-Izomregenerálás, 3D-nyújtás
-Speciális edzéselmélet,
- pedagógia, edzéstervezés


Beiratkozási feltételek:

18 éves kor és a normál fizikai állapot, orvosi igazolás a pozitív egészségi állapotról, vagy a helyszínen kitöltött dokumentum, amivel vállalod a képzésen való részvételt.
Sportedzői végzettség, vagy szakirányú végzettség.
Amennyiben ilyennel nem rendelkezel, a tanfolyamot így is elvégezheted, viszont az oktatói papír megszerzéséhez szakirányú végzettségre van szükség, ha közben megszerzed a szakirányú végzettségedet, visszamenőleg kiállítjuk Neked a hivatalos dokumentumot.

A végzett oktatóink tanúsítványt kapnak a sikeres vizsga után. Vizsgaidőpontok a www.spartanfitt.com oldalon vannak kiírva, a tanfolyam elvégzése után egy éven belül vizsgázni kell.
Képzés időtartama: 2 nap, összesen 16 óra, (A változtatás jogát fent tartjuk, mert lehet ez 20 óra lesz a csoport haladás szintjétől függően.)

Oktatási helyszín:
Hungary/ Budapest
BSK (Budapest, Szentendrei út 89-95., a volt PP center)- a helyszínváltozás jogát fenntartjuk!
A képzés összege: 80.000 ft+áfa
Spartan oktatóknak (Girja 1., Girja 2., BW 1. szintre vizsgázott oktatóknak) kedvezményesen 60.000 ft+áfa. A fellépéseimen osztott 10.000 Ft-os kupon a tanfolyamon felhasználható, más kedvezménnyel nem összevonható.

A tanfolyam előtt 2017. október 16-ig 30.000 Ft előleget kell befizetni személyesen Bánkuti Gabinál (0620-4974141, spartanfitt@gmail.com,) vagy banki átutalással. Ezzel biztosítod a fix. helyedet, mert a részvételi létszám korlátozott. A résztvevők száma: minimum 10 fő, maximum 15 fő!
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, a későbbi tanfolyamon természetesen felhasználhatod a befizetett összeget.

A teljes tandíjat a tanfolyam első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

Banki adatok:
Sport Move Kft., CIB Bank
Forint átutalás esetén:
Giro:10700505-67079425-51100005
A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel NEVEDET és a tanfolyam kódját: SPF 1709

A képzés tartalmazza:
írásos anyagokat,jegyzet, jegyzettömb, toll
Spartanfitt ® pólót

A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a spartanfitt@gmail.com e-mail címen, illetve, ha az előleg befizetésre került.

A vizsga a tanfolyam után 2 hónap múlva lesz, de egyénileg választható a többi kiírt vizsgaidőpont is. A vizsga díja 5000ft/fő/tananyag.

A végzett, vizsgával rendelkező oktatóinknak munkalehetőséget biztosítunk és lehetőség van a Spartan Team Elite tagjának lenni, ők azok, akik képviselik a Spartan érzést Magyarországon!

Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
spartanfitt@gmail.com
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Jelentkezés és információ

Jelentkezés

Bánkuti Gabriella

Vezetőedző

Jelentkezéshez töltsd ki a lenti űrlapot vagy írj e-mailt a spartanfitt@gmail.com címre.

Profil

Következő képzés

Okt. 21-22
BSK Crossfight
Spartan Diploma